Zo een week Sibiu!!
Door: Jennie
Blijf op de hoogte en volg Jennie
05 Februari 2006 | Roemenië, Sibiu
Eindelijk een berichtje van mij!!
Wil jullie eerst allemaal even bedanken voor alle lieve reacties en mailtjes!! w
Met mij gaat het goed.. heb een beetje een soort van onrustige week achter de rug.. moest echt zo wennen aan alles. Maar nu heb ik er helemaal zin in om lekker te genieten van de tijd hier!
Ik heb nu dus 3 andere kamergenootjes! Jemig wat een ander leventje, maar vind het eigenlijk nu wel leuk! Natuurlijk het is ook moeilijk, heb echt gewoon geen privacy en je moet alles overleggen.. maar komt wel goed! Zie foto's trouwens!
Ik ben ook op mijn stage plek geweest.. dat is dus wat minder. Ik kan daar opeens nog maar 10 uur per week werken, verdeeld over drie dagen... Dus ik ben druk bezig om dus een totaal andere stage plek te zoeken, maar dat is nogal lastig. Dit moet lukken, want anders moet ik terug naar NL!
Dus das wel ff balen zeg maar!
Wist je dat::::
- de bioscoop hier echt behoorlijk Kl... is, er is geen dolby surround en de lage stemmen kun je niet horen want dan gaat het geluid kraken.. hihi. Maar Narnia was best een leuke film.
- Sibiu in 2007 de Europese Cultuur stad wordt! Dus Roemenie gaat bekend worden!! Gaaaf!
- Mijn kamergenootjes het gezellig vinden om midden in de nacht te eten met z'n allen!
- De bus nemen toch wel wat gevaarlijker is dan de trein, ondanks dat de trein al bijna uit elkaar valt. Ik heb gister een ongeluk gehad met de bus van Sibiu naar TM. Een taxi dacht nog wel ff voor onze bus te kunnen.. jaja (zie foto's)
- ik nu al leef op de Roemeense Lei, vind de taxi al te duur (is max 1 euro) dus loop alles. Meteen goed voor mijn conditie!
Ik ben deze week vrij. Dus moet ff kijken wat ik ga doen. Natuurlijk een stage plek zoeken.. maar daarnaast... Ik denk skieen of naar Bukarest. Of naar mijn vrienden in Turga Mures, ben natuurlijk wel jarig. Maar dit weet ik dus nog niet. Dit horen jullie!!
Ik ga vanavond lekker het uitgaans leven meemaken! Heb behoorlijk zin om uit mijn dak te gaan, het schijnt hier goed te kunnen, dus dat is mooi!
Nou allemaal een hele dikke kus!!! Spreek jullie snel weer! Jennie
05 Februari 2006 - 11:43
Suus:
he meis,wat bale van je stage adres. ondanks dat hoor ik wel dat je het toch best naar je zin hebt... gaaaf hoor! heel veel plz van de week en met je verjaardag! heel veel liefs.. suus
ps; wij gaan dit weekend weer ff oefenen!! :) -
05 Februari 2006 - 12:18
Rienco:
Hey Jeniieieiieieie! hopen voor je dat je nog een plek kan vinden! want terug naar Nederland is ook maar zozo :). Veel plezier de komende week, met skieen ofzo :)
groeten Rienco -
05 Februari 2006 - 12:35
Steve En Yvon:
Hé meid! Het valt allemaal niet mee daar! Maar hopen dat je weer snel een goede stageplek vindt zodat je nog een tijdje kan genieten van Roemenië. Groetjes Steve en Yvon -
05 Februari 2006 - 17:02
Niels:
He jennie succes met zoeken van stageplek, komt vast wel goed, hier in nederland is het ook maar nat en koud!! Wens je veel plezier deze week met al die leuke dingen die je gaat doen!! groetjes -
05 Februari 2006 - 17:38
Liez:
Hi Jens!
Jemig zeg... getuigd wel van veel doorzettingsvermogen! Pfff... wat een onderneming... Wel een beetje een valse start zo... maar je wordt er wel sterker van! Gewoon je best doen, en als het niet lukt heb je het in ieder geval geprobeerd en alles gegeven. Natuurlijk gaan we er nogsteeds gewoon vanuit dat het helemaal goed komt hihi! Maar goed... het word je niet makkelijk gemaakt! Heeeeeel veel succes, en geniet vooral van de mooie momenten!
Liefs liez -
05 Februari 2006 - 18:27
Anja:
Hoi Meis,
Klote joh van je stage!!
Maar komt vast we lgoed..
Zal ook ff vertellen van mijn afgelopen dagen..
werken,werken, werken.. en ehh de rest mail ik je wel.. ff iets persoonlijker he! hahaha.. Veel succes
dikke x anja -
05 Februari 2006 - 18:34
Knisperrr:
Haa Jennie,
Vervelend zeg, van die stage plek.. Moet je gewoon heel boos worden en keihard op de grond stampen, misschien werkt het haha
Maare succes met het vinden van een andere leuke plek, komt vast wel goed.. En ook heel plezier met de verjaardag, maak er een dolle boel van en drink maar een sterke Roemeense wodka op Nederland..
groetjes,
Knisper -
05 Februari 2006 - 19:42
Nandy:
heey Jennie, wat een tegen valler van je stage plek! jammer man, maar je vind vast snel wat anders...jeetje die taxi, is wel hard gegaan denk k?! hey Jen nog heeeel veel succes en veel plezier natuurlijk.. groetjesss nandy -
05 Februari 2006 - 23:15
Gerwin:
Heeey Jennie.
Ik hoop dat het een beetje lukt daar. Kan zijn dat ik een beetje typfouten heb maar ben net terug van oefenen. Verder is het mistig hier. Groeten Gerwin -
07 Februari 2006 - 10:56
Fem:
Ho hoooooi, ik heb een nieuwe comp. sinds gisteren, via een competer mannetje, net zoiets als jullie internet mannetje haha. kan dus nu lekker je berichtjes lezen en reageren! oooh my god wat een kamer vol mensen. kan geen stoel of bank meer bij dus die hoef je niet meer te zoeken haha. maar voel je je er wel thuis. ik bedoel kun je wel een beetje relaxt zitten tthee tje drinken s avonds beetje niksen? waar kmoen je huisgenootjes vandaan. dat wordt met hen ook vast gezellig. wijntjes drinken, kaarten... dat sooort dingen deden betty en ik altijd als we aan het backpacken waren en we sliepen met meerderen in een kamer hihi. maar dit is voor 5 maanden. Wat k voor je dat je stage plek niet door gaat. en dat je dus iets anders moet zoeken. ik begrijp dat er ook geen uren zijn bij de soort van jeugdzorg die er bij zit... zeg ik dit goed?
Ik ben gisteren begonnen aan mn stage maar is nu nog hetzelfde als meedraaien zoals ik dat ook vrijwillig deed. Heb nu een stage dcent en slb groepie maar moet ben nog niet op schol geweest. komt allemaal nog. Vind het wel super fijn dat ik mijn stage uren hier nu kan draaien. straks maar weer eens avontuur, nu even niet. Jij wel heel veel plezier met skien en leuke dingen doen en gezelligheid. Hier moet je echt van genieten ook al lukt het even niet met stage vinden. dan kom je maar wat later terug als het nog even duurt voordat je een goede plek hebt. En zo moeilijk doen ze niet op schooll toch?
heel veel liefs van FEM. voor morgen eeen HEEEELLEE leuke verjaardag. Ga wel even een reataurantje in om taart te eten he!! HAPPY birthday!
kus van fem -
07 Februari 2006 - 19:04
Mariëlla:
Hoi Jennie,
Bij het zien van je foto's, zou ik zo weer terug willen gaan. Al die bizarre dingen weer beleven. Jammer van je stage, dat is helaas ook een kant van Roemenië. Ik hoop voor je dat je nog iets kunt vinden.
Groeten Mariëlla -
07 Februari 2006 - 20:08
Ilse:
Hey mutsie!
het regent, en is hier koud... en overmorgen examen sociale hygiene :( Verder gaat alles hier het normale gangetje hoor.. gerwin s druk aan t oefenen hahaha kusss ie -
07 Februari 2006 - 23:18
Marianne:
he lieve schat
van harte gefeliciteerd met je verjaardag. best raar zeker dat je deze daar moet vieren. maar je maakt er maar een mooi feestje van met je kamergenoten en drink er ook maar een van mij.
Wat een klein hokje zeg, maar het heeft toch ook wel iets. gezellig hutje mutje op elkaar. Je krijgt het in ieder niet koud.
Wat rot van die stage plek, hadden ze dat niet even eerder kunnen zeggen allemaal. Is daar wel snel iets anders te vinden dan of ben je bang dat je terug moet. Ik hoop het natuurlijk niet, want je zit daar net. Toch even gezellig bijkletsen, zou ook wel weer gezellig zijn.
verder alles goed met je, nog geen enge ziektes of zo opgelopen ha ha.
Met mij is verder alles goed. Ben nu aan het werk, maar heb lekker rustig aan gedaan vanavond. Ga trouwens ook naar de kapper volgende week, ben het k haar helemaal zat. Ga het niet heel kort doen, maar wil gewoon eens wat anders.
Ga nu maar snel slapen, het is morgen weer vroeg dag. het ga je goed daar en hoop dat je snel wat anders vind.
dikke zoen rudolf en marianne.
ps anja jij ook een dikke zoen. -
08 Februari 2006 - 01:07
Klaas:
hey Jennie
Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag meid, maak er wat van een kiss en een dikke knuffel. Klaas -
08 Februari 2006 - 08:47
Jarco:
JENTJUUHHH!!! Ook via deze site superrrrgefeliciteerd! Zet je een fototje in het fotoboek van je taart?? We contacten, dikke kuzz!! -
08 Februari 2006 - 09:07
Albert:
Jennie, VAN HARTE GEFELICITEERD meid! Ik hoop dat je er vandaag nog een beetje verjaardag van kan maken. Heel veel plezier! Liefs Albert. -
08 Februari 2006 - 12:02
Jurian:
Hey Jennie!
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Maak er een leuke dag van! Al enigzins wat meer duidelijkheid over je stage? Wel balen dat je er zo weinig terecht blijkt te kunnen... Zal ook even voor je rondmailen, je weet nooit wat er van komt.. Stuur je er nog wel even een mail over!
Succes in Romanesta!
Groetjes! Jurian -
08 Februari 2006 - 14:01
Ingrid:
Jennieee!! Gefeliciteerd meis :) ik zal voor je zingen hier :P heb je taart? haha, super.. nou maak er een lekker dagje van he.. liefs en kus ing -
08 Februari 2006 - 14:49
Anja:
sorry als ik in de war ben , maare was je niet jarig vandaag!!!
in ieder geval van harte!!!!! en ik hoop dat je samen met je kamergenootjes er een super mooie dag van maakt!!!
dikke kus -
08 Februari 2006 - 18:32
Michelle En Lennart:
he skat gefeliciteerd met je verjaardag, heb je een leuke dag gehad? Nog een hele fijne avond en spreek je snel weer dikke kus -
08 Februari 2006 - 18:51
Pieter En Ietje:
Van harte gefeliciteerd met je 22 birthday.We hebben net je weblog zitten lezen.hopelijk heb je nog gauw een stageplek.Sandra heeft net gebeld,alles gaat goed alleen het internet doet het niet dat is balen.Drink een lekkere borrel dan doen wij dat ook.groetjes uit Wijk. -
08 Februari 2006 - 21:00
Steve En Yvonne:
hey meid,
Fijne verjaardag nog daar in Roemenië. Wij zullen er hier wel één op je drinken.
dikke kuzzz steve en yvonne -
13 Februari 2006 - 15:01
Sas:
Heeej meissie!!
het is inderdaad knetter koud hier, brrr!! Hoe is het met je stageplek nu? we missen je hoor meid!! iig tot de 2e april!!
Dikke zoen Sas