berichtje vanuit Nederland - Reisverslag uit Creil, Nederland van Jennie Weerd - WaarBenJij.nu berichtje vanuit Nederland - Reisverslag uit Creil, Nederland van Jennie Weerd - WaarBenJij.nu

berichtje vanuit Nederland

Door: Jennie

Blijf op de hoogte en volg Jennie

18 Januari 2006 | Nederland, Creil

Hey lekkere mensen!

Welkom op mijn site!
Donderdag 26 Januari vertrek ik voor 5 maanden naar Roemenie. Ik ga daar stage lopen in een kinderziekhuis voor kinderen met aids. Ik heb daar een appartementje en verder ga ik naast mijn stage zeker veel rondreizen in Roemenie, skieen, trektochten te paard in de bergen en het dracula kasteel bezoeken in Brasov.
Maar.... ik kom voor een weekendje terug naar de polder!! Dit heb ik te danken aan de ontzettend lieve leden van Crespa. Zij vonden dat ik erbij moest zijn op de creatievedag, zij hebben mijn ticket betaald, als voorwaarde wel natuurlijk dat ik moet zingen! Maar dat is juist wel top!
Dus eigenlijk vertrek ik voor 2 maanden, dan ben ik een weekendje terug in April en daarna ga ik voor drie maanden weg.
Ik spreek jullie hopelijk op mijn feestje nog! Tot zaterdag!
Dikke kus Jennie

• 18 Januari 2006 - 09:24

Maja:

He jens! Heb net je broertje op de trein gezet naar schiphol!Heel veel plezier in Roemenie.. Ben niet op je feestje.. Maar zie je 2 april! X masja

• 18 Januari 2006 - 10:38

Gerwin:

Heey Jennie leuke site man,
    tot zaterdag

• 18 Januari 2006 - 12:59

Saskia:

Meissieee, wat een leuke site joh!! ga hem zeker meerdere keren bezoeken!! thanks voor gister en tot zaterdag!!!

xxx Sas

• 18 Januari 2006 - 13:30

Ruben En Anja:

He Jennie,

heel veel geluk en plezier op je stage, maak er wat moois van. We gaan je zeker volgen!!!

Groetjes uit Chili

• 18 Januari 2006 - 14:17

Je Vriendinnetje Uit Ijsselstein:

he schat je gelooft je oren niet maar ik kom ook zaterdag leuk he. Wat een leuke foto zeg (lekker ding). Wat leuk dat je in april terug mag komen en ook zie je je mannetje weer dan kan je er weer tegen aan. schat ik heb zin om je zaterdag weer te zien dikke kus

• 18 Januari 2006 - 15:18

Anja:

zie je zaterdag..
    en heb vnadaag een kadootje voor je gekocht.. samen met marianne. haha
    dikke x

• 18 Januari 2006 - 15:39

Liez:

haaai chick! Heel gaaf die site! Leuk om op de hoogte te blijven! Helaas kan ik er zaterdag niet bij kan zijn... maar ik ga denk ik ook maar webcam aanschaffen dan kunnen we elkaar af en toe ff zien! Succes nog deze week! Dikke kus! liez

• 18 Januari 2006 - 21:44

Loesje!:

Hey poppedopje!!

Onwijs veel plezier in Roemenie! Ik kan niet op je feestje komen, maar dan vieren we het wel anders!

• 23 Januari 2006 - 10:01

Jessy:

Heej Jen.. Enorm veel plezier daar in Roemenie, we zaten er al aan te denken om een roemeens woordenboek op de site te zetten... je zal het tegen de tijd zien of het gelukt is ;) We gaan je missen, maar ben ook blij dat je tussendoor een weekendje hier bent. Have fun! x jessy

• 25 Januari 2006 - 11:07

Maris:

hey jens, vond het een erg gezellig feestje zaterdag!! moest helaas al wel weer optijd weg maar was echt gezellig!! een hele goeie reis vandaag en heel veel plezier!!kus maris